Vi

InfraCare

Infracare Sweden AB är ett bolag som jobbar inom infrastruktur, huvudsakligen inom vägbyggnad och vägunderhåll. Vi försöker vara lite smidigare och lite smartare och det löser vi genom att jobba med de bästa produkterna. Infracare har agenturer för ett antal bolag som är marknadsledande inom sina segment.

Entreprenad

Ibland kan det vara svårt att snabbt förmedla vår kunskap och erfarenhet av våra produkter eller så finns inte tiden, så inom vissa delar erbjuder vi även entreprenader. Du väljer själv vilket som passar dig.

Erfarenhet

Vi som jobbar på Infracare har många års samlad erfarenhet inom väg och infrastrukturbranschen och lärt oss mycket om de utmaningar och svårigheter som finns. Med den erfarenheten som grund har vi satt ihop ett produktsortiment som säljs och marknadsförs på den svenska marknaden och passar våra nordiska förhållanden väl.

Lösningar

Vårt mål är att hitta smarta lösningar på traditionella problem, hitta lösningar som är bättre ur ett livscykelperspektiv, både ekonomiskt och miljömässigt. Lösningar som ökar kvalitetsnivån på den slutliga produkten. Lösningar som är enklare att hantera och säkrare för de som jobbar inom väg och infrastruktur.

Väl mött

Tony Svensson 0709 – 25 52 15
Kenneth Hätting 0709 – 25 57 37
Erik Sandberg 0708 – 23 10 50
Mattias Kun 0709 – 25 57 96

GDPR Policy 20200303